klorofilip za otroka

Na straneh projekta Mail.ru Otroci niso dovoljeni komentarji, ki kršijo zakonodajo Ruske federacije, kot tudi propagandne in anti-znanstvene izjave, oglaševanje, žalitve avtorjev publikacij, drugih panelistov in moderatorjev. Izbrisana so tudi vsa sporočila s hiperpovezavami.

Uporabniški računi, ki sistematično kršijo pravila, bodo blokirani in vsa preostala sporočila bodo izbrisana.

Če opazite sporočilo, ki krši ta pravila, kliknite gumb »Poročilo«. Moderatorji ob prvi priložnosti bodo pozorni nanj.

Stik z administracijo projekta je možen preko obrazca za povratne informacije.

Ocene za Chlorophyllipt Spray

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Ta sprej že dolgo kupujem. Tako ima prijeten okus, sladko in rahlo mentol. Ne povzroča zastojev in celo otrok brez težav se s tem orodjem zdravi. Takoj, ko ima nekdo vneto grlo, takoj splavimo. Odmorite se morate za 2 uri in ponovite postopek.

Poleg običajnega vnetja - to zdravilo ubije klice. Zato je predpisan tudi za stomatitis ali bolezen dlesni. Kopriva, ki je v sestavi, dezinficira in preprečuje nadaljnjo okužbo mikrobov. Uporabite lahko celo za preprečevanje. Stane to orodje do 200 rubljev, sem kupil za 180. Lahko ga najdete v kateri koli lekarni. Dovoljeno je prijaviti se otrokom od 1. leta. Stranskih učinkov ni bilo. Torej, če še vedno ne veste, kako zdraviti vneto grlo - kupite Chlorophyllipt.

Klorofilip

Tamara

Majhen cvet

Starost: 9 let 10 mesecev 4 dni

oluta

Svetik, zdaj nenehno uporabljamo in pršimo in olje. Razpršite kA običajno 2-3 pshike 3-4 krat na dan v grlo, vendar z maslom, ki ga vzamete brizgo (samo brez igel) vzamete približno pol kocke tega mastnega klorofila in ga potresemo v vrat, šele po jedi in po možnosti po tem, ko ne jeste dajte in pijte približno eno uro.

Vso srečo pri zdravljenju in se dobro počutite

Starost: 12 let 15 dni

Starost: 24 let 5 mesecev 22 dni

dobro

Majhen cvet

Starost, ki se uporablja: 10 let 2 meseca 21 dni

Starost, ki se uporablja: 5 let 6 mesecev 21 dni

Učenje: Še ne uči

Pupsik

Svetik, zdaj nenehno uporabljamo in pršimo in olje. Razpršite kA običajno 2-3 pshike 3-4 krat na dan v grlo, vendar z maslom, ki ga vzamete brizgo (samo brez igel) vzamete približno pol kocke tega mastnega klorofila in ga potresemo v vrat, šele po jedi in po možnosti po tem, ko ne jeste dajte in pijte približno eno uro.

Vso srečo pri zdravljenju in se dobro počutite

Tako drugačen klorofilip, edinstveno orodje, ampak brizganje

Moje prvo poznavanje zdravila Chlorophyllipt je bilo z alkoholno tinkturo. To je tako velika steklenica, sto mililitrov. Svetovali so mu v lekarni. To sredstvo sem razredčila v vodi in si splaknila grlo z vnetim grlom. Seveda, to ni bila edina stvar, za katero sem bila zdravljena in sem na splošno splaknila grlo. Toda še vedno se hitro pozdravi in ​​doma. Zdaj to orodje stane 430 rubljev.

Kot je za spray "Vialayn". To orodje sem kupil pred kratkim za 250 rubljev, ker se spominjam ukrajinskega klorofilnega spreja (TM „OZ GNTsLS“). Pričakuje se podoben učinek od njega. Potem je bilo 15 ml v steklenici, ki ni zložljiva. To orodje mi je bilo zelo všeč, pomagalo mi je, pogosto sem ga kupovala za svojo hčerko.

Pogosto so vzeli oljno rešitev (tudi Harkov) in zdaj jo nenehno vzamemo. Najprej ga je predpisal pediater, da bi podmazal grlo svoje hčerke, če ima vneto grlo. Prav tako vedno pomaga pri morebitnem vnetju v ustih. Nobeno drugo zdravilo ne pomaga tako hitro kot mastni klorofilip.

Drugi dejavnik, ki me je zavedel in me prisilil k nakupu razpršila Vialain, je bil, da je njegova zasnova popolnoma prepisala embalažo zgoraj omenjenega izdelka iz Harkova, samo olje. Ali kdo je kopiral koga, ne vem (glej sliko 1). Teden dni prej sem vzel oljno raztopino. Iste barve in oblike, iste srebrne liste. Zdi se, da so te škatle ustvarjene v eni tovarni. In samo doma, sem opazil, da proizvajalec Vialayn ni na seznamu v Harkovu, ampak v Erevanu.

Sredstva 3-krat več. Lahko ga odprete in si ogledate to dišečo vodo. Ampak koristi od tega nekako manj. Okus je grenak, neprijeten. Sestava je pokazala veliko dobrih sestavin, vendar praktično ne ozdravi. Spominja me na izpiranje zob. Zdi se, da je bil ta proces in da jih je popolnoma nemogoče obravnavati.

Čeprav, če pogledate kompozicijo, je impresivna. Poleg ekstrakta evkaliptusa je kup različnih izvlečkov (to je kopriva, šentjanževka, druga zelišča). V zadnjem času so se na trgu pojavili drugi kombinirani spreji „Chlorophyllipt with Rotocan“ in drugi. Ampak to je bolje, da se dokazano olje orodje, in bo cenejši.

Čudno, toda iz neznanega razloga otroci zlahka jemljejo zdravila na klorofilip, še posebej tablete. Všeč jim je ta okus, hči in otroci prijateljev. Zame je okus klorofilipata na splošno grozljiv, samo da bi zdržal. Na splošno se čudne stvari dogajajo z zdravili "Chlorophyllipt". Poleg ponavljajoče embalaže različnih proizvajalcev je tudi velika razlika v ceni. Tu so oljne rešitve, ki so povsem enake po kakovosti in količini: TM “Vifitekh” - 216 rubljev in 186 v drugi lekarni, “OZ GNTsLS” v zeleni embalaži - 150 rubljev. V isti lekarni v paketu s cvetjem mesec kasneje - 111 rubljev. Glavna stvar je, da bi jo sploh lahko kupili. Za nas je to tudi vse.

Pregledi CHLOROPHILIPT SPRAY

Pregledi CHLOROPHILIPT SPRAY

Chlorofillipt sprej je vedno v mojem kompletu za prvo pomoč. Z boleče grlo - za nas ni nadomestljivo in učinkovito zdravilo. Prvič je poskusil pri zdravljenju otroka, ko nam je ta sprej pred hčerko predpisal pediater, ko je zbolela za laringotraheitisom. Razpršite Chlorophyllipt in zelo hitro odstranite vneto grlo. Preberite pregled Spray Chlorophyllipt je vedno v mojem domu komplet prve pomoči. Z boleče grlo - za nas ni nadomestljivo in učinkovito zdravilo.

Prvič je poskusil pri zdravljenju otroka, ko nam je ta sprej pred hčerko predpisal pediater, ko je zbolela za laringotraheitisom.
Razpršite Chlorophyllipt in zelo hitro odstranite vneto grlo, deluje pa tudi kot antiseptik, protivnetno sredstvo.
Poleg tega cena ni draga.

Klorofilip od rojstva do 3 let. Vaše mnenje.

Prosimo, napišite svoje mnenje z uporabo oljne rešitve na izkušnjah otrok od rojstva do treh let. Mi pediater svetujemo v štirih mesecih, če je rdeč vrat malo na otrokovem jeziku.

Objavljeno dne 25. november 2015 11:04

47 pripomb

Imeli smo alergije. bodite previdni

z____7 25. november 2015, 11:07

in to nam je dobro pomagalo. Še vedno ga uporabljam, zdaj pa ga moja hči ne želi.))

OlyaDenya 25. november 2015, 11:09

Mi po 2 začel kupiti v razpršilu, prikladno
vrste poslastic

Yulin_magazin 25. november 2015, 11:11

neuporabna stvar za pomiritev staršev

Lynxx 26. november 2015, 21:56

Evkalipt, ki je v hrofilu, je zelo ubil bakterije.
Vrat smo obrisali s povojem z oljno raztopino. Ne peče, poskusil sem na sebi, hitro pomaga.

Lynxx 26. november 2015, 21:56

Otrok od približno 2 let je bil še manjši.

Yulin_magazin 26. november 2015, 22:37

in potem pijemo slabo ab in evkaliptus je potrebno, si naredil odkritje

Annna 25. november 2015, 11:19

Od 6 mesecev uporabljamo.

Mariya_SPkids 25. november 2015, 14:24

Zdravim oba in drugo hčerko. Ustreza nam, pomaga

Inessa 25. november 2015, 11:24

In bili smo dodeljeni. Meseci v 2-3. Na bradavico je kapljalo. Pomagal je, ni bilo nobenih stranskih učinkov

LSova 25. november 2015, 11:24

Enako: na bradavici 2-3 kapljice. v mesecih

N4t4liy4 25. november 2015, 12:32

Vikoosya 25. november 2015, 13:43

prav tako nam je veliko pomagal. Od 2 mesecev na bradavico. Nobena alergija in grlo se nista hitro vrnila v normalno stanje. Zdaj dajem oljno rešitev otrokom, starim 2, 5 in 16 let. Odlično in super ekonomično orodje.

Varver 25. november 2015 11:25

Na mojem mestu je v vseh oblikah (olje, alkohol, pršilo, tablete) za vse primere. Najmlajši na dude, starejši je za grgranje ali tablete, v kopalnici je alkoholna (razredčena) vodica za usta. Razpršilo se zelo redko uporablja predvsem pri odraslih.

Gabriella 25. november 2015 11:25

od rojstva dveh otrok jih zdravim! To je dobra stvar, ne le razmazati grlo, ampak tudi kapljanje oljne raztopine s pipeto v nos, ubijanje klic, ampak pechuchy, pazite!

Olgga2480 25. november 2015, 11:29

Samo za to starost otroka od bolečega grla ni nič drugega.

Lynxx 26. november 2015, 21:58

Lisobakt, trahisan, dekatilen. Četrtina tablet se strdi v prašek, na moker prst in iz notranjosti, ki se razteza po licu. Mi in znani kiddies smo dodeljeni.

Lipik 25. november 2015, 11:32

Imamo pediatra, ki je zadolžen za obdelavo grla in nosu, da se olje raztopi

smile_86 25. november 2015 11:33

nam pomaga Če se duda sproži, lahko dakiramo in damo dudo. zdravilo bo šlo dlje.

gyvchik 25. november 2015, 12:11

Pomaga nam veliko! To je edino zdravilo, ki ga sin uživa))

Aleksuha 25. november 2015, 12:19

Neuporabna stvar v pršilu mi je všeč več

Aleksandra__ 25. november 2015, 12:27

Zakaj mislite, da je neuporabna?

gyvchik 25. november 2015, 12:39

Pravzaprav je nemogoče pršiti otroke. In klorofilip je edino zdravilo od rojstva do enega leta..

smile_86 25. november 2015, 15:13

pršenje do 3 let je nemogoče.

irriskka 25. november 2015, 12:50

Odlično orodje, samo grlo in zdravljenje.

IRiSSSkA_ 25. november 2015, 12:50

uporabljajo v 3 mesecih na bradavico in zdaj sprey v 1.2goda. pomaga in ne fuzijo. mirno Menim, da je srečen. Obstaja občutek sprejema. Všeč mi je!

irriskka 25. november 2015, 12:50

iryna_b 25. november 2015, 13:00

pomagali so nam, vendar smo ga uporabili v enem letu

Anastasia 25. november 2015, 13:04

Poskusite s kapljico, če ni alergije, potem je to dobra izbira.

Mislim tudi, da bi poskusil opazovati reakcijo.
Na splošno, pregledi jasno razumeti, da učinkovito zdravilo.

Irin4iko 25. november 2015, 13:20

Uporablja se z majhno oljno raztopino na dudo, zdaj pa uporabljam razpršilo za 2 leti. Zadovoljni, pomagajo! Da, in cena je všeč) Hiše so vedno tam, kot sredstvo dolžnosti.

Otroci s klorofiliptom

Kaj je bolje za otroke grlo, olje ali pršilo?

  • ne pokaži moje ime (anonimni odgovor)
  • sledite odgovorom na to vprašanje)

Priljubljena vprašanja!

  • Danes
  • Včeraj
  • 7 dni
  • 30 dni
  • Sedaj preberite!

    Dobrodelnost!

    © KidStaff - enostavno kupiti, priročno za prodajo!

    Dajte nasvet, delite, povejte

    Uporaba te spletne strani pomeni sprejetje njenih pogojev uporabe.

    Klorofilip

    Oblike sprostitve

    Navodila za uporabo klorofilipte

    Chlorophyllipt - antimikrobno zdravilo rastlinskega izvora, pridobljeno iz ekstrakta listov evkaliptusa in evkaliptusa. Ima baktericidno, protivirusno, protiglivično, antiprotozojsko (škodljivo za najenostavnejše) in protivnetno delovanje. Moč zdravila je v veliki meri odvisna od vsebnosti eteričnih olj. Zeliščni pripravki, ki se uporabljajo za zdravljenje kožnih bolezni, praviloma vsebujejo rastlinske izvlečke, vključno s cele rastline biološko aktivnih snovi. Naravni izvor teh zdravil povzroča njihovo netoksičnost (z redko izjemo), odsotnost dražilnega učinka in hipoalergeničnost. Posebej zanimivi (in ne samo za fitoterapevte) so rastlinski izvlečki, ki so aktivni proti "problemskim" bakterijskim sevom, ki so odporni na določene antibiotike in sintetična antibakterijska sredstva. Eno od teh zdravil je klorofilip. Obseg njene uporabe je precej širok: dermatologija in zobozdravstvo ter ginekologija in kirurgija ter ENT terapija. Obstajajo uspešne izkušnje pri uporabi klorofila v zdravljenju trofičnih razjed in opeklin, dermatitisa in flegmona, opeklin in preležanin ter številnih alergijskih in gnojno-vnetnih kožnih bolezni. Kot so pokazale prejšnje študije, so glavne aktivne učinkovine zdravila, ki kažejo antibakterijsko delovanje proti antibiotično odpornim oblikam stafilokokov, euglobala (fenol-aldehidi) - derivati ​​terpena, ki so škodljivi za bakterije. Klorofilip (kot tudi vsi pripravki evkaliptusa), ki se daje peroralno in z vdihavanjem, razredči in izboljša izločanje izpljunka, pospešuje njegovo boljše izkašljevanje in ko se nanese na kožo - deluje proti eksudativno, antipruritično, adstrigentno in analgetično delovanje; v višjih odmerkih zdravilo ima tudi lokalni dražilni učinek. Klorofilip je dragocen predvsem zaradi antistafilokokne aktivnosti, ki se kaže v prisotnosti pripravka mešanice zelenih pigmentov iz listov evkaliptusa.

    Sestavine klorofilipa - eterična olja, tanini, organske kisline, mikroelementi - povečujejo odpornost organov in tkiv na hipoksijo različnih etiologij.

    Klorofilip je na voljo v treh oblikah: raztopina za peroralno uporabo in lokalna uporaba alkohola, raztopina za lokalno uporabo olja in tablete za resorpcijo. Odmerek, pogostost dajanja in trajanje zdravljenja se določajo posamično, pri čemer se upoštevajo medicinske indikacije in je predvidena uporaba odmerne oblike. Rad bi končal članek z majhno "odo" te droge. Tako je na osnovi medicinske univerze v Harkovu izvedena klinična študija učinkovitosti klorofila v gnojnem sinusitisu. Rezultat je bil precej impresiven: na tretji dan farmakoterapije s klorofiliptom je bilo doseženo oprijemljivo izboljšanje stanja bolnikov. To se je pokazalo v normalizaciji telesne temperature, vrnitvi sposobnosti vonja, odpravljanju bolečin v nosnih in čelnih sinusih pod pritiskom ter izboljšanju splošnega stanja. Teden dni po začetku zdravljenja se je v 70% bolnikov občutno zmanjšala oteklina nosne sluznice. Za večino udeležencev študija je bilo bivanje v bolnišnici omejeno na 8–9 dni, bolniki iz kontrolne skupine (ki niso jemali klorofilip) pa so bili izpuščeni iz klinike le 12–14 dni. Na koncu študije so ocenili imunski status bolnikov. Ugotovljeno je bilo, da klorofilip ima pozitiven učinek na človeški imunski sistem, spodbuja biocidno in fagocitno aktivnost nevtrofilcev. Primeri intolerance klorofilipta so izjemno redki. Da bi se izognili negativnim reakcijam pred zdravljenjem, nastavite pacientovo občutljivost na liste evkaliptusa, da mu pijete 25 kapljic alkoholne raztopine klorofila, razredčene v žlici vode.

    Chlorophyllipt Reviews

    Oblika sproščanja: raztopina, tablete

    Analogi Chlorophyllipt

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 16 rubljev. Analogni cenejši za 102 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 23 rubljev. Analogni cenejši na 95 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 25 rubljev. Analogni cenejši za 93 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 29 rubljev. Analogni cenejši za 89 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 34 rubljev. Analogni cenejši za 84 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 38 rubljev. Analogni cenejši za 80 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 39 rubljev. Analogni cenejši za 79 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 39 rubljev. Analogni cenejši za 79 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 46 rubljev. Analogni cenejši za 72 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 76 rubljev. Analogni cenejši za 42 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 93 rubljev. Analogni cenejši za 25 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 110 rubljev. Analogni cenejši za 8 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 110 rubljev. Analogni cenejši za 8 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 114 rubljev. Analogni cenejši za 4 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 162 rubljev. Analog dražji na 44 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 183 rubljev. Analog dražji na 65 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 190 rubljev. Analog več za 72 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 205 rubljev. Analog je dražji za 87 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 237 rubljev. Analog dražji na 119 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 276 rubljev. Analog je dražji na 158 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 278 rubljev. Analog je dražji za 160 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 285 rubljev. Analog dražje za 167 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 289 rubljev. Analog dražji za 171 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 309 rubljev. Analog dražji na 191 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 316 rubljev. Analog je dražji za 198 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 389 rubljev. Analog dražji na 271 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 424 rubljev. Analog več za 306 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 464 rubljev. Analogni več do 346 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 482 rubljev. Analog dražji na 364 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 585 rubljev. Analog je dražji na 467 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 595 rubljev. Analog dražji za 477 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 638 rubljev. Analog dražji za 520 rubljev

    Sorazmerno glede na indikacije

    Cena od 749 rubljev. Analog več za 631 rubljev

    Navodila za uporabo klorofila

    Registrska številka:

    Trgovsko ime zdravila: Chlorophyllipt

    Oblika odmerjanja:

    tekoče olje

    Sestava na 100 ml

    Ekstrakt klorofilipa (ekstrakt listov evkaliptusa) z antibakterijsko aktivnostjo pri koncentraciji 12,5 μg v 1 ml medija - 2,0 g

    Sončnično olje - do 100 ml

    Opis

    Prozorna temno zelena oljnata tekočina.

    Farmakoterapevtska skupina

    Protimikrobno sredstvo rastlinskega izvora.

    ATX koda [D06BX].

    Farmakološko delovanje

    Ima antibakterijske (bakteriostatične in baktericidne) učinke, zlasti proti stafilokokom, vključno z sevi, odpornimi na antibiotike. Ima protivnetni učinek.

    Indikacije za uporabo

    V kompleksnem zdravljenju opeklin, dolgotrajnih nezdravilnih ran in trofičnih razjed na udih; erozija materničnega vratu; med dojenjem, da se preprečijo razpoke bradavičk.

    Nosečnost in dojenje

    Med nosečnostjo uporabite po posvetovanju z zdravnikom.

    Kontraindikacije

    Preobčutljivost za zdravilo.

    Odmerjanje in uporaba

    Pri zdravljenju opeklin, nezdravih dolgih ran in trofičnih ulkusov okončin se zdravilo uporablja v obliki gaznih povojev, namočenih v oljno raztopino. Postopek se lahko izmenjuje z uporabo 1-odstotne alkoholne raztopine klorofila, razredčene z 0,25-odstotno raztopino novokaina v razmerju 1: 5. Zdravljenje traja 2-3 tedne.

    Pri zdravljenju erozij materničnega vratu predtamponi posušijo vse gube vaginalne sluznice, vaginalni del materničnega vratu in podmažite cervikalni kanal z 2% klorofilipatno oljno raztopino. Tampon, namočen v pripravku, ostane na materničnem vratu 15-20 minut. Manipulacije se izvajajo 10 dni na dan. V prihodnosti, za 2 tedna, po vsakem tuširanju z razredčeno alkoholno raztopino klorofilipita (1 žlica zdravila na 1 liter vode), tampon, obilno navlažen z oljno raztopino klorofilipta, ostane v nožnici 12 ur. V primeru nepopolne epitelizacije erozije se zdravljenje ponovi.

    Da bi preprečili razpoke bradavic pri doječih materah, po vsakem hranjenju mazali bradavičke. Pred začetkom naslednjega krmljenja se zdravilo temeljito opere z vrelo vodo.

    Neželeni učinki

    Alergijske reakcije so možne.

    Preveliko odmerjanje

    V primeru prevelikega odmerjanja se lahko neželeni učinki povečajo.

    Medsebojno delovanje z drugimi zdravili

    Pri uporabi skupaj z vodikovim peroksidom za zdravljenje opeklin in trofičnih razjed se oborine klorofilip. Da bi se temu izognili, je treba po nanosu vodikovega peroksida rano izprati s sterilno izotonično raztopino natrijevega klorida.

    Posebna navodila

    Pred zdravljenjem je potrebno preveriti bolnikovo občutljivost za zdravilo z lokalno aplikacijo majhne količine zdravila. V odsotnosti alergijskih reakcij (hiperemija, srbenje), lahko predpišete potek zdravljenja z zdravilom; v prisotnosti alergijskih reakcij je zdravilo kontraindicirano.

    Obrazec za sprostitev

    Raztopina za lokalno uporabo olja 2%. Na 20 ali 30 ml v steklenicah z oranžnim steklom. Vsaka steklenica skupaj z navodilom za nanašanje se vstavi v karton iz kartona.

    Pogoji skladiščenja

    V temnem prostoru pri temperaturi, ki ni višja od 20 ° C. Hranite izven dosega otrok.

    Rok trajanja

    Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti.

    Pogoji prodaje lekarn:

    Proizvajalec / tožnik

    JSC "VIFITEH"
    Naslov: 142279, moskovska regija, okrožje Serpukhov, naselje Obolensk, državni raziskovalni center PM.

    Recenzent: Victoria (pozitivni pregled)

    Poceni in obstaja smisel

    Prednosti: poceni in pomaga

    Slabosti: obrazec za sprostitev

    Hladno mi je. Moral sem iti v bolnišnico, ker običajni način, ki ga uporabljam za prehlad, ni prinesel rezultatov. Da, strinjam se, da je samozdravljenje slabo, zdaj pa mnogi grešijo, ker ni časa za bolnišnice.Po pregledu in analizi je zdravnik predpisal številne droge, med katerimi so bile tablete Chlorophyllipt.Zadnje sem slišal za njih, vendar še vedno izpolnjeval zdravniški recept. okus, zgaga od njih tam, všeč mi je. Po zaključku celotnega tečaja je grlo minilo in vse je postalo normalno, vendar mislim, da zdravilo še vedno deluje v povezavi z drugimi drogami, za ceno pa je strošek nekaj več kot sto rubljev - veliko cenejši kot njegovi sorodniki, vendar je tudi praktičen. Da, in v vseh lekarnah

    Ocenjevalec: Olya (pozitivni pregled)

    Koristi: širok spekter

    Slabosti: Ni identificirano.

    Z angino peko le Chlorophyllipt shrani vso družino. Njegova medicinska sestra me je na delovnem mestu opozorila, ko sem začela prvo fazo bolečega grla. Steklenica je udobna, s konico. Dober zeliščni pripravek s širokim spektrom. Pomagal sem z Angino in otrok je imel vneto grlo - takoj sem namakal grlo Chlorophyllipta. Emetični učinek ne povzroča, ne posuši. Skoraj nemudoma odpravi vneto grlo. Konec, kupite novega, stalno nastanjenega v domači opremi za prvo pomoč. Obstaja več v obliki tablet, vendar je razpršilo bolj učinkovito. Sprejemljiva cena in je vedno v lekarnah. Dober rok uporabnosti.

    Ocenjevalec: Stasya (pozitivni pregled)

    Dobro in ne drago zdravilo

    Prednosti: učinkovitost, cena

    Slabosti: ni mogoče najti

    Klorofilipit se že od nekdaj rešuje, saj sem že od otroštva trpela zaradi težav s grlom. Okus, seveda, zdravilo ni prijetno, nekateri grenki, ampak mislim, da ni ničesar, za kar bi se morali bati in ga lahko prenašate. Okus evkaliptusa se zelo dobro počuti. Najpogosteje uporabljam razpršilo za zdravljenje grla, kar je zame veliko bolj priročno kot izpiranje s klorofilipatom. Olajšava pride dobesedno po prvem dnevu uporabe. Ne morem pa opaziti, da je zdravilo precej poceni. Prav tako sem videl v lekarnah Chlorofillipt v obliki tablet, vendar se nekako ne odločim, da jih kupim, verjetno sem ga samo uporabljal za škropljenje.

    Avtor ocene: Irina (pozitivni pregled)

    Vse zelo dobro

    Slabosti: poseben okus, na ventilatorju

    Zelo pogosto se prehladim. Prvič, vedno prehlad, potem me boli ušesa in vse to gre v boleče grlo. In skoraj 3 leta sem vedno kupil klorofilit. On je v mojih tabletah in pršilu. Tablete pomagajo bolje pri kašljanju in ko boli ušesa, in pršijo za boleče grlo. Vedno hiter in učinkovit. Všeč mi je okus in cena je normalna. Če mi vedno pomaga, mislim, da ni veliko. Moj mož nikoli ni bil všeč okusu, zato mu vzamem še nekaj, toda nekaj drugega ga zdravi več tednov, in mi je všeč 3-4 dni novega. Ko sem prvič kupil, je v lekarni takoj povedal, da je ni tam, ker droga ni zelo oglaševana, malo ljudi to ve. In še enkrat sem se prepričal, da nič ne more biti boljše od lastnih izkušenj, in zdravilo je zelo dobro, priporočam.

    Recenzent: Victoria (pozitivni pregled)

    Super pomoč pri bolečem grlu

    Prednosti: poceni, hitro zdravljenje, okus dober.

    Na moje veliko obžalovanje sem izvedel o obstoju tablet Chlorophyllipt le letos od moje tašče. Izkazalo se je, da jih vzame zelo dolgo in je z njo navdušena. Zato sem jih preizkusila to zimo, ko mi je bilo grlo boleče, celo do te mere, da je moj glas začel izginjati. Takoj, ko sem prišla domov iz lekarne z njimi, sem takoj popila eno in skočila iz radosti, ko je po pol ure pospešena stopala bolečina in glas se je začel prerezati. Videl sem jih ne v skladu z navodili, toda takoj, ko se je nekoliko poslabšalo, bolj so okusili dobro in čez 2 dni sem se popolnoma okreval. In pred enim tednom je otrok zdravil njihova grla v enem dnevu.

    Recenzent: Angelica (pozitivni pregled)

    Dobro zdravilo za pljučnico

    Koristi: Učinkovito pravno sredstvo

    S to zdravilo je znano že dolgo časa, ga je v obliki rešitve. Zbolel sem, imel dolgotrajno bolezen, nato pa je bila zaznana pljučnica, ki jo je bilo težko zdraviti, toda klorofillip je bil ena od zdravil. Zdravnik mi je predpisal to izpiranje, samo opozoril, da se lahko pojavi alergijska reakcija. Nisem imel alergijske reakcije, na srečo tudi jaz nisem razkril nobenih drugih stranskih učinkov. V lekarni sem ga takoj našel in cena mi je ustrezala. Pomoč je zelo učinkovita. Seveda ne vem, kakšen učinek ima, če vzamete samo to - vzel sem ga skupaj z drugimi predpisanimi zdravili.

    Recenzent: Svetlana (pozitivni pregled)

    Varna, naravna, vendar rane slabo zacelijo, boleče grlo se dobro zaceli

    Prednosti: Poceni, varčni in varni sestavi. popolnoma pomirja grlo in zdravi vneto grlo v začetni fazi, ni povzročil alergij

    Slabosti: Slabo zdravi

    Zlorabil sem ga in sem bil zelo zadovoljen. Zdravim jih za vneto grlo, ko je suho grlo grozno in močno draženje. Sestava je naravna, ne bo povzročila nobene škode - obstaja le evkaliptus in sončnično olje, zato bo dobro za otroke. Vonj nekaj rastlin, evkaliptus ni vonj,. Ne bom povedal, ali je podoben, ampak prijeten. Temno zelena, mastna raztopina - debela, vendar teče, zato poglej, ne slap oblačil, ne sperite. Na vneto grlo sem položil bombažno palčko. Ima okus olja, vendar ne slabo, ni nelagodja - ne ščepec, ne draži, ampak nasprotno - takoj postane lažje, ker raztopina podmažuje sluznico, takoj odpravi draženje in suhost. To je občutek tesnosti, nenehna želja po vlaženju grla z nečim takoj preide. Raztopina je tudi olje, ker učinek traja dolgo časa - ne spere sline, oljni film pokriva sluznico in ostaja tam. Glavna stvar je, da ne jesti ali piti takoj po aplikaciji, saj je zdravilo ne samo za mehčanje grla - prav tako ima antibakterijski učinek, saj je za pol ure vsaj se je treba vzdržati, ker bo raztopina imela čas za ukrepanje, ubijanje bakterij. Seveda, če je vneto grlo močno, ne more samostojno obvladovati, bodo tam potrebni antibiotiki, vendar vedno uporabljam klorofilipit v začetni fazi bolezni, kot del kombinirane terapije, ali na koncu zdravljenja, da povečam učinek. Moč učinka je vidna, če jo uporabljam izključno na samem začetku bolezni, medtem ko si lahko prihranite zeliščne pripravke. Če takoj začnete z zdravljenjem, nekaj dni rdečice in bolečine izginejo brez sledu, nelagodje pa se takoj odpravi. Poskušal sem jih zdraviti z ranami, vendar je to neprijetno - raztopina se ne absorbira, vse madeže, in nisem opazil zdravilnega učinka, mislim. šibko zdravilo za tovrstne težave.

    Spray "Chlorophyllipt" za otroke:
    navodila za uporabo

    Pri različnih boleznih grla in ustne votline se pogosto uporabljajo lokalni zeliščni pripravki. Eden od njih je "Chlorophyllipt". Takšno zdravilo se običajno nahaja v lekarnah v obliki oljne ali alkoholne raztopine. Pogosto je predpisana za zdravljenje popka pri novorojenčku in kaplja v nos z mrazom. Zdravilo je zelo priljubljeno zaradi vročine, bolečega grla, stomatitisa in drugih bolezni.

    Če ima bolnik boleče grlo, ga običajno priporočamo, da ga sperite z razredčeno alkoholno raztopino ali podmažite z bombažnim flagellumom, namočenim v olje. Toda za več udobja, mnogi proizvajalci so začeli proizvajati spray "Chlorophyllipt", ki vam omogoča enostavno rokovanje tonzile in drugih delov orofaringeksa.

    Značilnosti zdravila

    "Chlorophyllipt" v obliki pršila proizvaja več proizvajalcev. To so steklenice s 15 ali 45 ml raztopine z značilnim vonjem po evkaliptusu, na katero je ločeno nameščena pršilna šoba (na začetku uporabe se namesti na steklenico).

    Osnova zdravila je izvleček, za izdelavo katerega jemljejo liste evkaliptusa. Vsebuje različne aktivne snovi (zlasti številne klorofile), zaradi katerih ima ekstrakt močan antimikrobni učinek. Posebej opazen je v povezavi s stafilokoki, in ker te bakterije zelo pogosto izzovejo vnetni proces v grlu, je klorofilip zelo priljubljen pri različnih okužbah orofaringe.

    Pomožne sestavine v različnih razpršilih so različne, zato jih je treba navesti na škatli kupljenega zdravila. Med njimi so glicerol, etanol, natrijev benzoat in druge spojine. Poleg tega v pršilu "Vialayn" obstajajo še drugi rastlinski izvlečki: koprive, Dubrovnika, pelina in šentjanževke. Povečujejo protivnetni učinek evkaliptusa.

    Ali je mogoče za otroke?

    V pripombah k razpršilu pri nekaterih proizvajalcih je ugotovljeno, da je izkušnja z uporabo "klorofilipata" pri otrocih odsotna, v drugih pa je starost otrok indicirana pri kontraindikacijah. Toda v praksi otorinolaringologi pogosto predpisujejo to obliko zdravil za otroke, stare 3–4 let ali starejše, saj je malim bolnikom težko pravilno grgranje in nelagodje mazanje oljne raztopine.

    Vendar pa uporaba pršila pri dojenčkih brez zdravniškega recepta ni vredna.

    Indikacije

    Razlog za uporabo "Chlorophyllipt" v tej obliki pri otrocih je najpogosteje angina, laringitis, stomatitis, faringitis in druge bolezni orofaringeksa. Dovoljeno je tudi, da se pršilo nanese lokalno na poškodovano kožo, na primer z praskami ali po opeklinah.

    Možna škoda

    Pri uporabi zdravila "Chlorophyllipt" so nekateri bolniki lahko alergični na njegove sestavine. Mimogrede, to je edina kontraindikacija za tako zdravilo. Njegovi znaki so izpuščaji na koži, rdečina na mestu zdravljenja, otekanje sluznice, solzenje. Če se ti simptomi zaznajo, je treba takoj opustiti nadaljnje zdravljenje s pršilom.

    Da bi vnaprej določili, ali je otrok alergičen na sestavine raztopine, priporočamo, da opravite test pred začetkom zdravljenja, potem ko zdravite majhno površino kože ali sluznice z zdravilom. Če ne pride do negativnih reakcij, uporabite pršilo, kot vam je predpisal zdravnik.

    Navodila za uporabo

    Zdravljenje z zdravili za zdravljenje orofarinksa je treba pojasniti z zdravilom, saj se včasih zdravilo uporablja dvakrat na dan, v mnogih primerih pa je treba grlo obdelovati pogosteje - 3-4 krat na dan. Pršenje je nujno po obroku. Po namestitvi šobe na steklenico se njegov konec pošlje v bolnikovo grlo in nato dvakrat stisne, tako da zdravilo pade neposredno na vneto tkivo. Po zdravljenju ni priporočljivo piti ničesar ali jesti vsaj 20-30 minut.

    Če je razpršilo predpisano za kožne bolezni, ga nanesemo na gazo, ki jo nato nanesemo na prizadeto mesto 15-20 minut. Takšne aplikacije se priporočajo dvakrat na dan. Trajanje uporabe zdravila "Chlorophyllipt" je odvisno od bolezni, najpogosteje pa se zdravilo razprši 3-4 dni, dokler simptomi okužbe ne izginejo.

    Nakup in skladiščenje

    Klorofilip v obliki spreja lahko kupite v lekarni brez težav, saj je to zdravilo brez recepta. Njegova cena je odvisna od proizvajalca, na primer, Vialine spray stane povprečno 200-250 rubljev.

    Hranite zdravilo doma mora biti pri temperaturi od +5 do +25 stopinj, dajanje steklenice na mestu, skrito od otrok. Rok uporabnosti zdravila je 2-3 leta. Treba je pojasniti na škatli, da ne bi pomotoma začeli uporabljati pretečenih sredstev.

    Ocene

    Uporaba razpršila je večinoma pozitivna, pri čemer se upošteva hiter učinek takšnega zdravila za bolečine v grlu in druge neprijetne simptome. Prednosti zdravila so tudi njegova rastlinska osnova, dostopna cena in enostavna uporaba. Okus zdravila se pogosto imenuje prijetno in neodzivno.

    Kar zadeva pomanjkljivosti, mnogi starši ne marajo sestave takšnega "klorofilipata", ker je v primerjavi z raztopinami v njem veliko pomožnih snovi (v drugih tekočih oblikah, razen rastlinskega ekstrakta, obstaja samo olje ali alkohol). Poleg tega pomanjkljivosti vključujejo visoko tveganje za alergijsko reakcijo.

    Analogi

    Zamenjajte "Chlorofillipt" lahko tudi druge lokalne proizvode z rastlinskimi sestavinami, ki se uporabljajo za iste bolezni. Zdravnik vam lahko priporoči naslednja zdravila.

    • "Kameton." Sestava tega zdravila, izdelanega v obliki pršila in aerosola, je evkaliptusovo olje, doda pa se mu mentol, kafra in klorbutanol. Poleg bolezni grla se to zdravilo pogosto uporablja tudi pri prehladu. Pri zdravljenju otrok je to dovoljeno že pri petih letih.
    • Ingalipt. Ta aerosol vsebuje olja evkaliptusa in poprove mete, ki dopolnjujejo topen streptocid, timol in sulfatiazol. Zdravilo ima izrazit antimikrobni učinek in ga je mogoče uporabljati pri otrocih, starejših od treh let.
    • "Eucalyptus-M". Delovanje takih tablet je posledica evkaliptusovega olja in levomentola. Orodje se priporoča, da se raztopi s faringitisom, laringitisom in drugimi boleznimi. Pri otrocih se uporablja od 8 let.
    • "Septolete." V takih pastilah sta prisotna levomentol in timol, vsebuje pa tudi rastlinska olja, ki so pridobljena iz evkaliptusa in poprove mete. Dodane so z antiseptičnim benzalkonijevim kloridom, zato zdravilo deluje na povzročitelje infekcij, lajša bolečine in olajša dihanje. V otroštvu so te tablete dovoljene od 3 let.

Preberite Več O Kašelj